RÓLUNK

A KEEP SWINGINGRŐL

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

RÓLUNK

Lindy hop, solo jazz, DJ

„A tanításnál fontos a számomra, hogy az órák jól fel legyenek építve.”

LINDY HOP, DJ

„Amikor táncolok, megszűnik az idő és elfelejtem minden gondomat, felszabadulok. “

LINDY HOP, SOLO JAZZ, DJ

„Korábban sokáig néptáncoltam, de ebben a műfajban találtam meg igazán magam.”

ELECTRO SWING

„Gyermekkorom óta sokféle táncot tanultam, de végül a swing táncokban találtam meg igazán önmagam.”

Lindy hop

„Tanárként igyekszem átadni, hogyan tudunk úgy együtt táncolni a partnerünkkel, hogy közben a saját egyéniségünket is meg tudjuk villantani.”

LINDY HOP, DJ

„Mindenki, aki ide csatlakozik, nem pusztán a táncot sajátíthatja el, de egy fantasztikus, összetartó és befogadó közösség tagja is lehet.”

LINDY HOP

„A lindy hop, mint tánc és közösség, számomra egy olyan atmoszférát jelent, amelyet semmi máshoz nem tudok hasonlítani.”

COLLEGIATE SHAG

„Az egyik legjobb döntésem volt csatlakozni a Keep Swinging csapatához, és kívánom, hogy hasonló tapasztalatod legyen neked is.”

Lindy hop, DJ


„A táncpartnerrel közös, zene ihlette improvizáció a klasszikus swing korszak pezsdítő zenéire a kedvenc kikapcsolódási formám.”

LINDY HOP, COLLEGIATE SHAG, DJ

„Az évek folyamán megismerkedtem a Solo Jazzel, Bluessal, St. Louis Shaggel, Collegiate Shaggel, koreográfiakészítéssel, fellépéssel, vezetés és követéssel, és DJ-zéssel is egyben.”

LINDY HOP


„Ahogy a jazz zenén keresztül kialakul a kapcsolat a partneremmel – ez az ami számomra a leginspirálóbb dolog a világon.”

LINDY HOP


„Azért szeretem a Lindy Hoppot, mert szerintem nagyon sokféleképpen lehet táncolni: lehet komolyan, de lehet akár viccesen is vagy éppen sokat improvizálva.”

ADMINISTRATION, DJ

„Imádom, hogy ennyire befogadó ez a közösség, ezért is megyek szívesen a bulikba, táborokba.”

ADMINISTRATION

„Szívből kívánom, hogy minél több ember megtapasztalhassa ezt a felemelő érzést, amelyet a Lindy Hop nyújt.”

ADMINISTRATION

„Az egyik ok, amiért csatlakoztam a Keep Swinginghez, mert le akartam győzni a táncfóbiámat.”

ADMINISTRATION

„Nem keveset köszönhetek ennek a közösségnek hiszen itt értő fülekre és szívekre találtam. Na meg persze lábakra is a Lindy Hopppon és emiatt a Keep Swingingen keresztül!”

ÖNKÉNTESKEDJ NÁLUNK!

Ha érdekel, hogyan tudnál segíteni nekünk, írj egy e-mailt az info@keepswinging.hu címre.

Örömmel vesszük a jelentkezést és általában az alábbi feladatokra keresünk önkénteseket:  

  • bullet one,
  • bullet two,
  • etc.. (BARBI TO ADD)