BÉRELJ
FEL MINKET

MAGÁNÓRÁK

Ha szeretnél gyorsabban haladni az anyaggal, ha megakadtál egy lépésnél, vagy ha a rendes órarendünk nem illik bele a hétköznapjaidba, akkor a magánóra a legjobb megoldás! További információért töltsd ki az alábbi űrlapot.
Keep Swinging - Private Class
- Dance teaching on Corporate events or on Festivals - Keep Swinging

TÁNCTANÍTÁS CÉGES RENDEZVÉNYEKEN ÉS FESZTIVÁLOKON

Ha szórakoztató és interaktív programot keresel a céges eseményedre, jazz koncertedre vagy akár egy privát partyra, akkor a tanáraink bármikor készek beugrani és feldobni a hangulatot pár igazán klassz figurával. Több tucat rövid koreográfia van a tarsolyunkban, amelyeket nagyjából egy óra alatt akárkinek meg tudunk tanítani – legyen az 1 fő vagy akár 100 ember! További információért írj nekünk egy e-mailt.

FELLÉPÉSEK

Valami rövid, mégis igazán látványos műsort szeretnél a rendezvényedre? Egy 2 vagy 3 perces fellépés a tökéletes megoldás.
Keep Swinging - performances
Keep Swinging - Wedding dances

ESKÜVŐI TÁNC

Szeretnéd a tökéletes nyitótánccal meglepni a szeretteidet az esküvődön? Tanulj meg velünk egy rövid swing koreográfiát és nyűgözz le mindenkit! Párban jelentkezhettek akár a kezdő csoportunkba is.

EGYÜTTMŰKÖDÉS PARTNEREKKEL

Ha egy komplex szolgáltatást keresel, hadd áruljuk el, hogy több jazz bandával dolgozunk együtt. Az esemény kezdődhet akár egy kis tánctanítással, majd a résztvevők kipróbálhatják a megszerzett tudást az ezt követő élő zenei koncerten.
Keep Swinging - Working with Partners

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

Amennyiben érdekelnek a szolgáltatásaink, kérlek töltsd ki a jobb oldali formot vagy lépj velünk kapcsolatba a lenti kontakton valamelyikén!

info@keepswinging.hu